Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Καλή σχολική χρονιά !!!

Πότε δεν ενιωσα την αλλαγή του χρόνου την Πρωτοχρονιά ! Τον Σεπτέμβρη ομως μάλιστα ! Για μένα τοτε ειναι η αρχή της χρονιάς παρόλο που απέχω εδώ και χρόνια απο τα σχολικά έδρανα . Στόχοι , πλάνα , αλλαγές , επιθυμίες , όλα τα σκέφτομαι αυτή την εποχή . Φέτος νιώθω ακριβώς το ίδιο αλλα νιώθω και ένα νέο συναίσθημα . Είμαι από την άλλη μεριά , ειμαι πλέον η μαμά που στέλνει το παιδακι της σχολείο!
Ετοιμη για το σκολείο !
Η μικρή μου η φακή ξεκίνησε kindergarden  !!! Εδω δεν υπάρχει παιδικός-νηπιαγωγείο αλλά ενα "σχολείο" που πηγαινουν τα παιδάκια απο 2 εως 6 ετών , μέχρι το δημοτικό δηλ . Τα τμήματα είναι ανάμικτα με ολες τις ηλικίες , μεγάλα και μικρά παιδάκια μαζί . 
Με τη δασκάλα ετοιμη για ζωγραφική!
Το βρίσκω πολύ ωραίο αυτό , γενικά μου ταιριάζει η φιλοσοφία των εδώ "παιδικών σταθμών" . Η Χριστιάννα μου , τον Νοέμβρη θα γίνει 3.5 χρονών και βρίσκω πολύ καλή την ηλικία της για να παει σκολείο (οπως το λέει). Είμασταν μαζί 3 χρόνια , μάθαμε πολλά μαζι , περάσαμε ωραίες και οχι τόσο ωραίες στιγμές και τώρα ήρθε η ώρα να κανει μόνη της τα πρώτα βήματα στην κοινωνία. 
Α! Ενα λιοντάρι κανει κούνια !
Νιώθω περήφανη και ευτυχισμένη για μένα και τη φακίτσα μου ! Ειναι τόσο ανεξάρτητη , αυτόνομη , ζωηρή , χαμογελαστή , τσαμπουκαλού !!! Ναι , τώρα ειναι έτοιμη.... 
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια !!!