Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Καλοκάιρι στη Γερμανία - Sommer in Deutschland

Το καλοκαίρι στην Γερμανία ειναι, το λιγότερο που μπορω να πω ... Ανυπόφορο !!! Ο καιρός ειναι εντελώς τροπικός , τη μια μερα ψηνόμαστε και την επόμενη βρέχει καταρακτωδώς . Οι διακοπές πάλι στην Ελλάδα και τα εισητήρια ειναι απλά .. Απλησίαστα!!! 
Εγω θα διαβάζω και συ θα φτιάχνεις papi!

Παρόλα αυτά καλά περνάμε αυτες τις μέρες , με τη Χριστιάννα να ναι εκστασιασμένη με το νέο ποδήλατο , με πάρτυ , βόλτες και συναντήσεις με φίλους. Δεν έχω βγάλει ακομα φωτο να οδηγά το νεο της ποδήλατο , τράβηξα μονο ενα βιντεάκι και κανα δυο φωτο οταν μας το έφεραν σπιτι . Χοροπηδούσε απο τη χαρά της! "Ποζήλατο με πετάλια ! Ποζήλατο με πετάλια για τη Χ(ρ)ιστιάννα" . Ακομα το ψάχνουμε , που χει μοιάσει αυτο το παιδί και ειναι τοσο αθλητική , τοσο δραστήρια , θαραλλέα και αεικίνητη .
 Muffins backen mit Phine
Την προηγούμενη Κυριακή πήγαμε στα γενέθλια του Jeyan , φίλου της Χριστιάννας , και περάσαμε παρα πολύ ομορφα . Εγώ ημουν άυπνη γιατί η τούρτα που του εφτιαξα με ξενύχτησε για τα καλά (4:30 το πρωι τελειωσα) . Μόλις είδα ομως τη χαρά του μικρού και των γονιών του , ξέχασα και κούραση και ολα , απολαυσα την φιλοξενία των φιλων μας και κυλιόμουν στο γρασιδι με τα παιδάκια . 

2 σχόλια:

  1. Επέστρεψα μετά από 10 μερες στο χωριουδάκι μου και βλέπω ένα σωρό νέα με την τσαμπερδόνα μας:)
    Ζέστη αφόρητη εδώ Λαμπρινούλα μου, ο καιρός τρελάθηκε παντού!
    Φιλιά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ γιατι γύρισες απο τον παράδεισο ??
    Δεν εχει καμια απευθειας πτηση για εκει κοντα αλλιως θα σου φορτωνομουν οικογενειακως φιλενάδα μου !!!
    Πολλα φιλια και απο μας και με το καλο να ξαναπάτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή