Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Υγεια και Αγάπη !!!




 Όταν ήμουνα παιδί , ένιωθα κάπως αμήχανα με καποιες "ιδιαιτερότητες" του μπαμπά μου . Ενα απο αυτά τα "περίεργα" που έκανε , ήταν να σηκώνει το τηλεφωνο την ημέρα του Πασχα και να απαντάει " Χριστος Ανέστη, χρονια πολλά" αμέσως μετά ακολουθούσε το "Χαρά και αγάπη" !!!

Για ένα παιδί στην εφηβεία ειναι και κάπως ντροπιαστικό αυτό . Έπαιρναν φίλοι τηλέφωνο να μου ευχηθούν για την γιορτή μου και σάστιζαν προς στιγμήν με τον μπαμπά μου . 


Και πέρασαν τα χρόνια και γινα εγω ο γονιός και γιορτάζω με την μικρή μου οικογένεια μόνη πια μακριά απο την πατρική οικογένεια και με την χαρακιά στην καρδιά που φυγε νωρίς ο δικος μου ο γονιός . 


Σηκώνω το τηλ που χτυπά και λεω και γω " Χριστος Ανέστη , χρονια πολλα " !!!
 

4 σχόλια:

  1. Να είστε καλά, να είστε χαρούμενοι και οι δικές μου ευχές να συνοδεύουν τη ζωή σας. Σάς χαίρομαι, ΠΟΛΥ!
    Χρόνια σου πολλά Λαμπρινή!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστουμε πολυ πολυ Ζ μου !!!
      Φιλια απο ολους μας για ολους σας !!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα, σήμερα τυχαία βρέθηκα στην σελίδα σας, διάβασα τη ανάρτηση και συγκινήθηκα.
    Πρωτ'απ'όλα έχω την ευλογία να έχω κι εγώ ένα πατέρα που στα παιδικά μου χρόνια είχε αρκετές "ιδιαιτεροτητες" για τις οποίες σημερα τον ευγνωμονώ, καθώς ήταν διδάγματα για μένα. Έχω επίσης την ευλογία να τον έχω ακόμα κοντά μου.
    Όμως με άγγιξε πολύ η "ιδιαιτεροτητα" του δικού σας πατέρα που θα έπρεπε να είναι ό,τι πιο φυσικό για κάθε χριστιανό.
    Λυπάμαι που δεν είναι πια μαζί σας, χαίρομαι που υιοθετήσατε την συνήθειά του αυτή και να είστε σίγουρη ότι κάθε φορά που λέτε κι εσείς αυτά τα λόγια του κάνετε μνημόσυνο και η ψυχούλα του θα αναπαύεται.
    Να χαίρεστε την οικογένειά σας. Χαιρετισμούς στο σπιτικό σας από την Κρήτη.Καλό Πασχα με υγεία σε όλο τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ παρα πολύ που μου αφήσατε αυτό το σχόλιο . Ειναι μεγάλη χαρά για μένα παρολο που δεν το ειδα νωρις αλλα πολυ καθυστερημένα .
      Σας ευχαριστώ για αυτα που μοιραστήκατε μαζί μου , με συγκινειτε και εσεις . Να ειστε καλά , υγεια και αγαπη για ολους μας :)

      Διαγραφή