Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Και απο Άυγουστο χειμώνα !!!

Και απο Άυγουστο χειμώνα ειπαμε με το που πατήσαμε το Σαββατο που μας περασε , το ποδι μας στην Γερμανία . Βροχή , κρύο , λιγο μουχλίλα , λιγο μουντιλα .... 
Παραλία Καραβοστάσι . Στο βάθος φαινετε το νησι των Παξων .
Τέλειωσαν οι διακοπές και πόσο βάρβαρο να πέφτεις απο την αγκαλιά της θάλασσας σε εναν καιρό που δεν θυμίζει με τιποτα καλοκαίρι . 

Μα μέχρι να ανοίξουμε βαλίτσες και να τακτποιηθούμε ξανά , να σου και ο μινι καύσωνας ! Χτυπάει 33 βαθμους η ζέστη που για εδω ειναι καύσωνας . Αχάριστη θα μου πειτε , ουτε και γω ξέρω τι θέλω ...

Μα άρχισαν τα σχολεία την Τετάρτη και τρέχοντας περα δωθε να τα προλάβω ολα , με καιει ο ήλιος και σκέφτομαι " Α τωρα θα πηγαιναμε για μπάνιο , τωρα θα κανα βουτιά , τωρα θα ξαπλώναμε και θα διαβαζα το βιβλιο μου ..." 

Μόλις ηρεμήσουμε , ξεκινήσει και ο μικρος μου παιδικό, θα κανω μια ανάρτηση με τις διακοπες μας , για να μου κρατα συντροφιά τον χειμωνα . Πιθανο ειναι βεβαια πως θα βαρεθω και χω τοσα μπροστα μου ακομα ... Το ξεκινημα του μικρου στον παιδικό , τα γενεθλια του , γεμάτος ειναι ο Σεπτέμβρης ! 

Καλη χρονιά να έχουμε !!!
 

4 σχόλια:

  1. Και του χρόνου με υγεία, θάχετε να λέτε για καιρό με τα παιδιά!
    Καλή σχολική χρονιά και καλή αρχή για τον μικρό!

    Τα φιλιά μου!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τελειωσε ακομα λεμε το καλοκαίρι. Και ας λένε οτι απο αυριο θα βρεχει.Περιμένουμε την αναρτηση με τις εμπειρίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ δνε ειχε τελειωσει και μας πεθανε στις ζεστες .... Να σου πω καταχάρηκα που κρυωσε τωρα , αντε επιτελους φθινόπωρο !!!

      Διαγραφή