Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Κολοκύθα βάζο και γενέθλια !!!

Ζήλεψα απο την πολυτάλαντη Έλενα απο τις http://www.kerasopites.gr/ και θέλω και γω να "παρουσιάσω " τις κολοκύθες που έκανα βάζα για να υποδεχτώ το φθινόπωρο και τα Sweet 42 ! 
Ε ναι λοιπόν έφτασα στα 42 και το χαίρομαι τοσο πολύ . Ποτέ δεν απόλαυσα τοσο πολυ την ηλικία μου , ποτε πιο πριν δεν ένιωσα την ανάγκη να πώ περήφανα ποσο χρονών είμαι . Καλά δεν τα κρυβα κιόλας αλλα δεν μου βγαινε και άνετα . Φυσικά πάντα προτιμώ ηλικία παρα κιλά ;) 

Καπου είχε περισεψει ενα 4 απο τα γενέθλια του Μαριου και το βαλε η μικρή πανω στην τουρτα ! Αφου ταιριάζει μαμα !!!






Για χρόνια δεν γιόρταζα τα γενεθλια μου για διάφορους λόγους . Επαιρνα παντα τα δωράκια μου απο τον έρωτα και τα παιδιά , μια φίλη μου οργάνωσε 2 φορες ενα μικρο παρτάκι αλλα εγώ να κάνω ετοιμασίες για γενέθλια δεν το ήθελα . Μετά τα 40 οργανώνω κάτι μικρό με φίλες . Επειδή εδώ ειναι αργία την μέρα των γενεθλίων μου δεν ειναι τοσο ευκολο να συγχρονιστούμε . Ομως τα καταφέραμε και φέτος αν και με απουσίες να στησουμε μια μικρή γιορτούλα που εγω πέρασα πολυ όμορφα . Κουραστικα μεν το απόλαυσα δε ! 



Οι κολοκύθες που λέγαμε κλέψανε την παράσταση και στόλισαν υπέροχα το τραπέζι . Πολύ ευκολο να τις φτιάξεις , αφαιρείς ενα καπάκι απο πάνω την αδειάζεις απο σπόρους και προσαρμόζεις ενα πλαστικό ποτηράκι με νερό . Βαζεις τα λουλουδια και έτοιμη ! Τις φτιάξαμε με την μικρή μου (τοσο εύκολο ) αλλα δεν σκέφτηκα να βγάλω φωτό . Δεν σκέφτομαι ως blogger . 
Δεν είχα προλάβει ομως να αγοράσω ομορφα μπουκετάκια με λουλούδια και τις στόλισα με ότι είχα . Ηταν όμορφες αλλα κάτι έλειπε . Μέχρι που ήρθε η φίλη μου με την όμορφη ανθοδέσμη της που ταίριαζε (χωρις να ξέρει) απόλυτα χρωματικά με όλα τα άλλα . 


 Περασαν όμορφα οι ώρες με γέλια και φωνές . Βγάλαμε και την δροσερή σαγκρια που έφτιαξα μονη μου με ένα δυνατό Merlot 2014 ( ναι ξέρω , κρίμα ...)  και που τελικά την ήπια σχεδόν μονη μου γιατί οι φίλες μου αλλη οδηγούσε , αλλη δεν μπορούσε, ήπιαν ελάχιστα . 
 Στην υγειά σας λοιπόν και του χρόνου να μαστε όλοι καλά !!! 



6 σχόλια:

  1. πολύχρονη!!Υπεροχη η τουρτα σου.. και τα βαζα σου επισης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολυ Ελπίδα μου :) Η τουρτα ήταν ενα κεικ καροτου που ταιριαζε με τις γευσεις του φθινοπωρου :)

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά! Πολύ εντυπωσιακή η τούρτα σου αλλά και η διακόσμηση με τις κολοκύθες δεν πάει πίσω! Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφη τούρτα!!! και οι κολοκύθες σπέσιαλ! χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνη με το υπεροχο αγαπημένο ονομα , καλως ήρθες !!! Σ΄ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λογια που τα μοιράστηκες μαζί μου :*

      Διαγραφή